vrijdag 30 mei 2014

Lijst Kras Telt De Keutels Van De Macht


De eigenlijk titel van het stuk dat Lijst Kras in de NiVo plaatste is:
Waarom Is Er Nog Niets Gebeurd Op Het Europaplein ?! 

Lijst Kras geeft natuurlijk de schuld aan ‘De laatste besluiten
van de vorige gemeenteraad.’ (Politiek = altijd een ander de schuld geven - zeker bij LK). Maar de waarheid is dat Loek Kras nu al
‘met meel in de mond praat’.

In zijn publicaties veel woorden als:
(en dit verzin ik niet maar zijn letterlijke quotes:)
Uitstellen - Afwachten - Met de burger praten - Alle betrokkenen blijven bevestigen ‘dat ze niet gehoord worden’ - Ontkennen dat zaken nu op hun beloop worden gelaten - Communicatieprocessen ontwikkelen - Draagvlak zoeken - Compromissen bedenken - Water bij de wijn doen - Terugkoppelen - Financiële en juridische componenten inschatten - Criteria benoemen - Zorgvuldigheid betrachten - ‘Op de korte termijn’ is bij Fractie Kras nu zomer 2015. Ja. U leest het goed 2015 !

Er zijn alweer 2 gemeenteraadsbijeenkomsten geweest maar Fractie Kras bracht niets over dit onderwerp in. Ook niet in de aankomende gemeenteraadsvergadering. LK tilt het hele onderwerp over de zomervakantie heen en dat betekent dat er in 2014 niets meer gebeurt.
Dáárom Gebeurt Er Niets Op Het Europaplein.

Loek Kras en zijn companen m/v moeten zich schamen. De grote mond van vóór de verkiezingen blijkt inderdaad alleen maar een hoop geschreeuw en griezelig weinig wol. Fractie Kras vertoont overeenkomsten met de PVV (vermoedelijk een belangrijk deel van hun kiezers):
Veel schreeuwen - hard schoppen - veel met het vingertje wijzen en niks doen.

Ze tellen kun keutels en sorteren ze op kleur. Om ze daarna weer in te trekken.
Lijst Kras is in no-time salonfähig geworden.
Zie ook - of geef uw reactie op - EV-Opinie.nl
http://ev-opinie.nl/forums/viewthread/87